De 5 voordelen van persoonlijke relatiegeschenken

Veel bedrijven geven relatiegeschenken aan hun zakelijke relaties en werknemers. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van relatiegeschenken en u kunt het ook zo duur maken als u zelf wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld een dure massagestoel cadeau doen, maar u kunt bijvoorbeeld ook simpelweg een paar pennen weggeven. Wilt u niet te veel betalen, maar wilt u wel graag dat uw relatie uw naam onthoudt? Kies dan voor persoonlijke relatiegeschenken! Dat biedt namelijk talloze voordelen. In dit artikel leest u over de 5 voordelen van persoonlijke relatiegeschenken.

1. U heeft er écht moeite in gestoken

Een van de belangrijkste voordelen is dat uw relatie ziet dat u er moeite in heeft gestoken. Dat wordt natuurlijk altijd gewaardeerd. Weet u bijvoorbeeld wat het favoriete artikel is van uw relatie? Dan is het natuurlijk altijd fijn om dat bewuste artikel te krijgen. Dat artikel hebben wij ongetwijfeld ook in ons assortiment zitten. Misschien niet op deze website, maar zeker wel op een van onze andere websites. Op deze website kunt u veelal leuke kantoorartikelen vinden. Staat het gewenste artikel er niet bij? Neem dan contact met ons op en we gaan kijken naar de mogelijkheden.

2. U kunt uw eigen logo op het artikel bedrukken

Als u kiest voor persoonlijke relatiegeschenken kunt u daarop uw eigen logo bedrukken. Of dit nu gaat om leuke schrijfmappen of pennen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Het biedt dan direct een stukje herkenning en daarmee is het zeker een goede keuze. U kunt uw logo simpelweg aanleveren én wij gaan direct voor u aan de slag.

3. Uw naam wordt onthouden

Indien u kiest voor persoonlijke relatiegeschenken bent u ervan verzekerd dat uw naam onthouden wordt. U heeft er immers moeite ingestoken, maar ook staat uw logo erop als een reminder. Daarmee is dit het perfecte geschenk waar u voor kunt kiezen. Bij een volgende aankoop denkt uw relatie hierdoor wellicht eerder aan u en uw bedrijf. Op die manier kunt u weer meer omzet genereren door een kleine investering.

4. Het wordt gedeeld met anderen

Wellicht zult u denken: persoonlijke relatiegeschenken zijn toch slechts geschikt voor de persoon waar u dit aan geeft? Toch is dat niet waar. Het wordt ook gedeeld met anderen. Immers kan degene die het krijgt hier erg enthousiast over raken. Juist daarom wordt het ook gedeeld op social media en dat geeft weer extra exposure.

5. Het hoeft niet duur te zijn

Persoonlijke relatiegeschenken hoeven gelukkig ook helemaal niet duur te zijn. Zo is een gepersonaliseerde schrijfmap natuurlijk ontzettend leuk om te krijgen en bovendien ook helemaal niet duur. De mogelijkheden zijn echt eindeloos en u kunt het zo duur maken als u zelf wilt.

Wat zijn leuke én persoonlijke relatiegeschenken?

Wat zijn nu leuke en persoonlijke relatiegeschenken? Daarover vertellen we uiteraard graag meer in dit artikel. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor leuke kantoorartikelen, maar ook gepersonaliseerde schrijfmappen zijn bijzonder leuk. Hieronder volgt een overzicht van enkele leuke artikelen waar u uit kunt kiezen.

De leukste kantoorartikelen

Er zijn natuurlijk talloze kantoorartikelen die u kunt laten personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld pennen bedrukken, notitieblokken bedrukken of kiezen voor een custom made artikel. Voor het maken van custom made producten kunt u simpelweg contact met ons opnemen. Geef uw idee door en we helpen u graag verder. Naast deze website beschikken we namelijk ook nog over talloze andere websites met daarop leuke producten. Welk product u ook zoekt: waarschijnlijk kunnen wij dit wel leveren. We helpen u daarom ook graag verder.

Gepersonaliseerde schrijfmappen

Gepersonaliseerde schrijfmappen zijn ontzettend leuk om te krijgen. Het is altijd handig en een persoonlijke schrijfmap wordt door veel mensen gezien. Dat maakt het ook echt een aanrader om te geven. Binnen het assortiment heeft u keuze uit talloze verschillende schrijfmappen. Kijk gerust eens rond en laat u verrassen.

Gepersonaliseerde sportballen

Houdt uw relatie echt van sporten? Dan is het ontzettend leuk om gepersonaliseerde sportballen cadeau te krijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld een voetbal met logo laten bedrukken of kunt u kiezen voor een volleybal met een logo hierop. Surf daarvoor naar sportballenbedrukken.nl en laat u positief verrassen.

Bekijk ons assortiment

In ons assortiment heeft u keuze uit talloze leuke artikelen. Zo kunt u vrijwel alle kantoorartikelen bij ons bestellen, bestaande uit onder andere kubusblokken, post-its, schrijfmappen, pennen of notitieblokken. Zoals gezegd zijn er ook custom made artikelen beschikbaar, dus ga vooral na wat u handig vindt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u overtuigd van ons assortiment en wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kan dit. Daarvoor kunt u simpelweg door ons assortiment navigeren. In het uitgebreide overzicht heeft u keuze uit verscheidene producten. U kunt hierbij aangeven welke kleuren en producten u graag wilt en vervolgens kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Er is een staffelkorting beschikbaar indien u meerdere artikelen bestelt.

Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend. Dat houdt in dat u niet direct ergens aan vastzit. Bent u het eens met de offerte? Dan gaan we direct voor u aan de slag. Naar wens kunt u van ons een digitale proefdruk van uw persoonlijke relatiegeschenken krijgen.

Staat uw gewenste artikel er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

Digitale proefdruk

Indien gewenst kunt u een digitale proefdruk van uw persoonlijke relatiegeschenken krijgen. Door middel van de proefdruk kunt u gemakkelijk en snel nagaan of het ontwerp bij u past. Indien u hiermee akkoord gaat, gaan we direct aan de slag. U ontvangt uw producten binnen slechts 14 dagen. Een eventuele spoedlevering behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Profiteer van onze voordelen

Indien u kiest voor Kubusblok.nl kunt u profiteren van talloze voordelen. Hieronder volgt een overzicht van uw voordelen:

  • Als onderdeel van Brandmore Industries hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied;
  • Bedrijven kunnen per factuur betalen. U ontvangt in dit geval pas een factuur na levering. Consumenten betalen echter wel vooraf;
  • U kunt profiteren van een eenvoudige totaalservice. We regelen alles van A tot en met Z voor u;
  • We hanteren een lage minimale afnamehoeveelheid. Ook hanteren wij scherpe prijzen;
  • Alle artikelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarmee gaat het product ook ontzettend lang mee!

Vrijblijvend advies nodig?

Wilt u liever eerst contact met ons opnemen voordat u een offerte-aanvraag indient voor uw persoonlijke relatiegeschenken? Dan kan dat natuurlijk ook. Daarvoor kunt u ons een e-mail sturen, maar gedurende kantooruren zijn wij eveneens telefonisch bereikbaar. U kunt een mailtje sturen naar info@brandmore.nl of u kunt bellen naar het nummer +31 (0) 50 – 542 63 92. Uiteraard kunnen we ook samen een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken. We komen graag bij u langs.