Schrijfmap bedrukken

Een mooie leren schrijfmap is ontzettend praktisch. U kunt hier uw belangrijke documenten en papieren in bewaren. Bovendien kunt u hier ook uw pennen in kwijt en ziet het er erg professioneel uit. Tijdens vergaderingen is het daarmee erg praktisch. Als u wilt kunt u ook een schrijfmap laten bedrukken. Daarmee kiest u voor een nog professionelere uitstraling. Via ons kunt u kiezen een lage minimale afnamehoeveelheid en kunt u genieten van scherpe prijzen.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT

Ruim aanbod aan schrijfmappen

Als u een schrijfmap wilt laten bedrukken bij ons heeft u keuze uit een groot aantal schrijfmappen. Niet alleen de buitenkant ziet er anders uit, maar ook de binnenkant ziet er anders uit. Zo kunt u uw spullen bijvoorbeeld aan de binnenkant anders organiseren. Bepaalde modellen zijn ook voorzien van pasjeshouders en andere modellen zijn voorzien van een houder voor de rekenmachine. De afgebeelde accessoires op de afbeeldingen worden niet meegeleverd.

Classico Portfolio

De Classico Portfolio is een A4-schrijfmap van kunstleer. Als u deze schrijfmap laat bedrukken kunt u hier ontzettend veel spulletjes in kwijt. Zo kunt u hier onder andere een rekenmachine, schrijfblok en visitekaartjes in kwijt. Daarmee past er meer dan voldoende in voor de volgende vergadering. De kleuren kunt u ook nog eens helemaal zelf bepalen!

Line Portfolio

Als u wilt kunt u ook kiezen voor de Line Portfolio. Dit model heeft een vak voor een calculator, een schrijfblok, diverse opbergvakken en is voorzien van een magneetsluiting. De Line Portfolio wordt bovendien geleverd in een non-woven draagtas. Ook hiervoor geldt: de accessoires worden niet meegeleverd. U kunt de kleuren nadien bepalen en uiteraard kunt u uw eigen logo op de schrijfmap laten bedrukken.

Milano Portfolio

De Milano Portfolio schrijfmap is ook een prachtige map om te laten bedrukken. Dit model wordt geleverd inclusief een non-woven draagtas. Alhoewel de accessoires niet inbegrepen zijn heeft u wel meer dan genoeg ruimte voor uw eigen accessoires. Zo kunt u hier bijvoorbeeld een rekenmachine in kwijt, kunt u uw visitekaartjes gemakkelijk meenemen en kunt u hierin uw schrijfblok kwijt. Ook uw pennen kunt u eenvoudig meenemen. Uiteraard kunt u ook op deze schrijfmap uw logo bedrukken en kunt u zelf uw kleuren bepalen.

Milano Travel

De Milano Travel is een prachtige multifunctionele map in A5-formaat van nylon en kunstleer. Het model is voorzien van verschillende insteekvakken. Zo kunt u hier onder andere diverse pasjes in kwijt, kunt u visitekaartjes meenemen en kunt u uw pennen meenemen. Uiteraard is er ook ruimte voor uw schrijfmap en kunt u zelfs een leuke foto van uw geliefde meenemen. Daarmee heeft deze map alles wat u nodig heeft. Op deze schrijfmap kunt u uw logo bedrukken en bovendien kunt u zelf uw kleuren bepalen.

Bekijk de Vanaf-prijs

Als u een schrijfmap wilt laten bedrukken ziet u altijd wat de Vanaf-prijs is. Daarmee heeft u al een goede indicatie van de kosten. Indien u de minimale afnamehoeveelheid afneemt is dat de prijs. Echter kunt u profiteren van veel korting als u meer artikelen bestelt. Hoe meer u bestelt, hoe meer u ook van korting kunt profiteren.

Schrijfmap bedrukken: hoe werkt het?

Een schrijfmap bedrukken werkt erg eenvoudig. Daarvoor kunt u uw favoriete schrijfmap opzoeken in ons assortiment. Heeft u vervolgens het geschikte model gevonden? Dan kunt u vervolgens kiezen voor dit artikel. U kunt aangeven hoeveel stuks u wilt en deze kunt u toevoegen aan de offerte. Upload uw logo en ontvang nadien een gratis digitale proefdruk. Uiteraard leveren wij de bedrukte schrijfmappen met logo op uw werklocatie of bij u thuis. U kunt zelf uw adres doorgeven en wij zorgen voor de levering.

Ruime keuzemogelijkheden

U heeft bijzonder ruime keuzemogelijkheden als u een schrijfmap wilt laten bedrukken via ons. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor uw eigen kleur, maar bij bepaalde mappen kunt u ook zelf bepalen waar uw logo bedrukt wordt. Wilt u graag een geheel custom design? Dan kunt u natuurlijk van tevoren even contact met ons opnemen.

Gratis digitale proefdruk

Als u een schrijfmap laat bedrukken ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk. Daarmee weet u van tevoren dus ook al precies hoe uw bedrukte map eruit komt te zien. Bent u het eens met het voorbeeld? Dan gaan we voor u aan de slag. Wilt u toch liever nog eerst een wijziging doorvoeren? Dan kan dat natuurlijk ook. We zullen de bedrukkingen pas starten zodra dit helemaal in orde is.

Vraag een offerte op

Wilt u graag een vrijblijvende offerte opvragen? Dan kunt u simpelweg surfen haar het producten die u graag wilt. Vervolgens geeft u aan hoeveel stuks u nodig heeft en kunt u uw logo uploaden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en bieden u de beste prijs. Dat werkt dus bijzonder eenvoudig.

Waarom kiezen voor Kubusblok.nl?

Kubusblok.nl is expert op het gebied van bedrukkingen. Als onderdeel van Brandmore Industries hebben we al ruim 15 jaar ervaring op deze markt. Hieronder volgt een overzicht van onze voordelen:

  • U kunt uw facturen achteraf betalen indien u ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. In dat geval ontvangt u van ons een factuur na levering. Consumenten dienen wel vooraf te betalen;
  • U kunt genieten van een snelle levering. Uw schrijfmap zullen we direct bedrukken en versturen. De artikelen ontvangt u daarmee binnen 14 dagen;
  • Uiteraard kunt u genieten van een complete totaalservice. Wij regelen alles van A tot en met Z voor u. U plaatst de order en wij doen de rest;
  • Alle artikelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan zodoende jaren mee;
  • Via ons geniet u van scherpe prijzen. U betaalt daarmee altijd een eerlijke prijs.

Neem contact met ons op

Wilt u graag contact met ons opnemen? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op de contactpagina. Op werkdagen zijn wij eveneens telefonisch bereikbaar. U kunt mailen naar info@brandmore.nl of u kunt bellen naar het telefoonnummer +31 (0) 50 – 542 63 92. We horen graag van u.