Kubusblok bedrukken

Wilt u graag een kubusblok bedrukken? Dan bent u op onze website aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit talloze verschillende kubusblokken. Zo kunt u kiezen voor modellen op kleine houten pallets, maar ook kunt u simpelweg kiezen voor een basic model met een plastic houder. Op basis van uw voorkeuren gaan wij direct voor u aan de slag. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of lees eerst verder.

Waarom een kubusblok bedrukken?

Een kubusblok bedrukken is ontzettend leuk. Bovendien is het ook nog eens voordelig en kan het worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Via onze website heeft u keuze uit talloze designs en kunt u dit gemakkelijk combineren met andere artikelen. Heeft u bijvoorbeeld ook schrijfwaren nodig? Dan helpen wij u hier ook graag mee. Lees hieronder over de voordelen.

Voordelige optie

Een kubusblok bedrukken hoeft gelukkig helemaal niet duur te zijn. Dit kunt u al laten bedrukken vanaf slechts 1,65 euro per exemplaar. Dan heeft u een basismodel, maar ook de uniekere varianten zijn gelukkig niet al te prijzig.

Opvallend design

Als u wilt kunt u kiezen voor een opvallend design. Zo kunt u onder andere kiezen voor de kubusblokken op een pallet. Deze zijn erg uniek en deze artikelen kunnen uiteraard worden bedrukt in fullcolour. Kiest u toch liever voor een standaardmodel? Dan kunt u ook simpelweg kiezen voor kubusblokken met een plastic houdertje. De keuzemogelijkheden zijn daarmee eindeloos. Bekijk gerust ons assortiment en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Leuk als relatiegeschenk

Een kubusblok bedrukken? Dat is ontzettend leuk als relatiegeschenk! Het is ook iets wat direct opvalt op een bureau. Heeft u plannen om kubusblokken te laten bedrukken? Dan kunt u er eventueel een aantal extra bestellen en deze weggeven aan uw klanten. Klanten vinden het handig en het is een mooi aandenken aan uw onderneming. Daarmee is het een win-winsituatie. 

Gemakkelijk te combineren met andere artikelen

De kubusblokken zijn ook erg gemakkelijk te combineren met andere artikelen. Heeft u bijvoorbeeld ook schrijfwaren nodig? Uiteraard past dat maar al te goed bij deze artikelen. Ook kunt u bijvoorbeeld nog schrijfmappen, notitieblokken, post-its of andere custom made artikelen erbij bestellen. U kunt combineren met verschillende artikelen voor een fikse korting. Als u een offerte-aanvraag indient kunt u aangeven wat u allemaal nodig heeft. Wij zorgen dan voor een scherpe prijs.

Lage minimale oplage

Indien u bij ons een offerte-aanvraag indient hoeft u niet direct honderden artikelen af te nemen. Daarmee geldt er een lage minimale afname. Wel krijgt u een extra staffelkorting indien u meer stuks bestelt. Het kan dus lonen om te kiezen voor een grotere order. Zoals gezegd kunt u wellicht een aantal relatiegeschenken weggeven en profiteren van de win-winsituatie.

Welke kubusblok bedrukken?

Wilt u graag een kubusblok bedrukken? Dan heeft u keuze uit talloze verschillende modellen. Zo kunt u onder andere kiezen voor de leuke modellen op een houten pallet. Ook het smart-design is zeker een aanrader. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Simpel design

Wilt u graag kiezen voor een simpel design? Natuurlijk kunt u een kubusblok bedrukken met een standaarddesign. Zo kunt u simpelweg kiezen voor een plastic houder met een transparante kleur. Ook is er een variant met een witte kleur waar u uw logo op kunt bedrukken. Dit zijn de meest voordelige varianten uit het assortiment en starten al vanaf slechts 1,65 euro per stuk.

Kubusblok op pallet bedrukken

Wilt u liever kiezen voor een unieker design? Dan kunt u een kubusblok op een pallet bedrukken. Hier zijn meerdere varianten van en het ziet er ontzettend leuk uit. Deze variant is leverbaar in verschillende formaten en is bovendien ook niet duur. De goedkoopste variant is al leverbaar vanaf slechts 2,18 euro per stuk. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Dien dan gerust een vrijblijvende offerte-aanvraag in.

Smart variant

Als u wilt kunt u ook kiezen voor de smart-variant. Dit model is erg uniek in zijn soort en uiteraard kunt u ook deze kubusblok bedrukken met uw logo. De prijs van dit model ligt wel iets hoger dan bij de bovenstaande modellen. Uiteraard kunt u voor uzelf een vergelijking maken als u een kijkje neemt in het assortiment.

Ontdek het overige assortiment

Uiteraard kunt u een kubusblok via ons bedrukken, maar er zijn ook talloze andere artikelen waarvoor u bij ons terecht kunt. Zo heeft u ook keuze uit post-its, notitieblokken, schrijfmappen en meer. Het kan lonen om verschillende bedrukkingen met elkaar te combineren. Heeft u bijvoorbeeld schrijfwaren nodig, maar kunt u ook nog wel een aantal notitieblokken gebruiken? Als u meerdere artikelen met elkaar combineert kunt u profiteren van een staffelkorting. Vraag gerust een offerte op en we helpen u graag verder.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Dan kunt u simpelweg surfen naar het gewenste product. Hier kunt u klikken op ‘meer info’ en vervolgens krijgt u het aanbod te zien. U kunt vervolgens aangeven wat uw wensen zijn. Er geldt een minimum afname voor ieder product.

Gaat u akkoord ons voorstel? Dan gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Met behulp van uw artwork maken we graag een digitale proefdruk. Indien u daar eveneens mee akkoord bent starten we het printproces. Binnen 14 dagen ontvangt u vervolgens uw sportbidons. Een spoedlevering behoort eventueel ook tot de mogelijkheden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Gratis proefdruk ontvangen

Wilt u van tevoren graag zien hoe het artikel eruit komt te zien? Dan kunt u een gratis proefdruk aanvragen. Hiervoor kunt u uw bestanden aanleveren. Vervolgens sturen wij een 

Kubusblok bedrukken? Geniet van onze voordelen!

Kubusblok.nl is onderdeel van Brandmore Industries. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het vak en helpen u graag verder. Kies voor ons en profiteer van de volgende voordelen:

  • Bedrijven hebben de mogelijkheid om hun facturen achteraf te betalen. Uiteraard ontvangt u een factuur bij de levering van uw producten. Deze kunt u binnen 14 dagen voldoen;
  • Wij hanteren snelle levertijden, waarbij u uw bedrukte artikelen binnen 14 dagen ontvangt. Eventueel behoort een spoedlevering ook tot de mogelijkheden. Informeer gerust naar de mogelijkheden;
  • We regelen alles voor u van A tot en met Z;
  • Alle artikelen (kubusblokken en andere producten op onze website) zijn van hoge kwaliteit;
  • Uiteraard hanteren wij scherpe en eerlijke prijzen. Dit kunt u allemaal terugvinden in de offerte die u kunt aanvragen via onze website. Een kubusblok bedrukken is daarmee laagdrempeliger dan ooit tevoren.

Neem contact met ons op

Heeft u onverhoopt nog vragen? Of wilt u liever eerst even contact met ons opnemen voordat u een definitieve offerte-aanvraag indient? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot en met 17.30 uur via het telefoonnummer +31 (0) 50 – 542 63 92. Uiteraard kunt u ook een mailtje sturen naar info@brandmore.nl. Liever direct een offerte-aanvraag indienen? Navigeer dan naar het product naar keuze en dien uw aanvraag in. We behandelen uw offerte-aanvraag zo snel mogelijk.