Welke ECO relatiegeschenken zijn er?

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema. Dit kunt u gelukkig goed toepassen als u relatiegeschenken wilt geven aan uw relaties. Er zijn namelijk ontzettend veel ECO relatiegeschenken waar u uit kunt kiezen. Wat zijn de beste keuzes? Daarover leest u meer in dit artikel.

ECO relatiegeschenken zijn trendy

Steeds meer consumenten vinden duurzaamheid belangrijk. Niet alleen de overheid is actief aan het verduurzamen, ook veel Nederlanders letten op hun aankopen. Zo kiest men steeds liever voor herbruikbare artikelen. ECO relatiegeschenken zijn daarmee ook erg trendy: het is leuk om te geven én nog leuker om te krijgen. Waar kunt u uit kiezen? U leest het in dit artikel.

Een overzicht van ECO relatiegeschenken

Er zijn ontzettend veel ECO relatiegeschenken waar u uit kunt kiezen. Wat zijn momenteel de meest duurzame keuzes? Hieronder volgt een handig overzicht met de leukste artikelen.

ECO-pennen

U zult misschien denken: pennen zijn misschien niet het meest originele relatiegeschenk. Toch wordt een pen door veel mensen gezien en gebruikt. Gemiddeld gaat een pen namelijk langs zeven handen. Dat is dus goed voor de naamsbekendheid van uw onderneming. Als u dan kiest voor een van de ECO-pennen met uw bedrijfslogo erop kiest u ook nog eens voor de duurzame vorm. Dit betreffen vaak houten pennen en uiteraard is bedrukken mogelijk. U kunt ons assortiment bekijken, maar u kunt u ook nog meer schrijfwaren bekijken op Brandmore.nl.

Duurzame notitieblokjes

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de duurzame notitieblokken. Dit zijn geschikte ECO relatiegeschenken die een handige functie hebben. Notitieblokjes kunnen altijd handig zijn: bij een overleg of wanneer uw relatie gaat brainstormen. Als u dan kiest voor een persoonlijk en duurzaam notitieblokje zal hij of zij snel weer aan u denken. Er zijn meerdere varianten waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u kiezen voor een A4 notitieblok, een A5 notitieblok of een A6 notitieblok. Kies simpelweg het aantal boekjes, het aantal vellen en laat weten welke kleuren u graag wilt. We sturen u dan een passende offerte en we gaan snel voor u aan de slag indien u akkoord gaat.

Duurzame schrijfwaren

Wilt u graag kiezen voor duurzame schrijfwaren? Dan kunt u onder andere kiezen voor een mooie leren schrijfmap. Deze schrijfmappen hebben een duurzaam karakter en gaan jarenlang mee. Uw relatie heeft hier dan ook nog jaren plezier van. In ons assortiment heeft u, op moment van schrijven, keuze uit vier verschillende varianten. Op verzoek zijn er ook nog andere varianten beschikbaar.

Drinkflessen

Drinkflessen zijn natuurlijk ook erg interessant om te geven. Deze ECO relatiegeschenken zorgen ervoor dat er veel minder plastic bekertjes worden gebruikt. Bovendien zorgen deze flesjes water voor meer waterconsumptie. Daarmee kunt u uw lichaam zuiveren. Drinkflessen cadeau geven is dan ook erg interessant. Als u wilt kunt u zelfs kiezen voor BOGO-flessen (buy one, give one). Bij iedere aankoop geeft u ook een drinkfles aan een Afrikaanse scholier. Dat is een echt duurzame keuze en uw relatie zal dat ook zeker waarderen. Deze flessen kunt u onder andere bestellen op Drinkflessen-bedrukken.nl.

Katoenen tassen

Veel mensen doen dagelijks boodschappen. Na het werk gaat men even snel langs de supermarkt. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar veel mensen kopen elke dag weer een nieuw plastic tasje. Als u eenmaal thuiskomt, komt het plastic tasje bij de andere plastic tasjes. Het proces herhaalt zich steeds weer. Eigenlijk is dat zonde, want plastic tasjes kosten immers geld. Bovendien zijn deze tasjes niet goed voor het milieu. Het is dan prettiger als u kunt kiezen voor een tasje die wél goed voor het milieu is. Zo kunt u kiezen voor een van de katoenen tassen. Deze kunt u naar wens laten bedrukken.

Eetbare artikelen

Er zijn uiteraard ook nog diverse eetbare producten die u kunt geven aan uw relaties. Er zijn verscheidene eetbare ECO relatiegeschenken waar u uit kunt kiezen, waaronder Tony’s Chocolonely en Divine chocolade. Het wordt natuurlijk wel opgegeten en daarmee is uw relatiegeschenk wel weer snel ‘verdwenen’. Het is niet zo tastbaar als de andere relatiegeschenken in dit overzicht.

Reisartikelen

Gaat uw relatie graag op reis? Dan is het natuurlijk wel zo prettig als u duurzame reisartikelen kunt geven. Dit kan bestaan uit allerlei leuke cadeaus, waaronder ECO-reiskoffers of diverse kleinere artikelen. Duurzaam op reis gaan is eveneens trendy en daarom pakken ook steeds meer mensen de trein. Ook hier kunt u goed op inspelen met diverse leuke ECO relatiegeschenken.

Bekijk ons assortiment met ECO relatiegeschenken

Wilt u graag kiezen voor ECO relatiegeschenken? Dan heeft u op onze website keuze uit een zeer ruim assortiment. Zo kunt u onder andere kiezen voor kubusblokken, post-its, notitieblokken, schrijfmappen, pennen en meer. Veel artikelen hebben een duurzaam karakter en zijn daarmee ook een duurzame keuze. Wilt u kunnen kiezen uit nog meer producten? Dan kunt u ook een bezoekje brengen aan de website Brandmore.nl. Hier is het assortiment nog uitgebreider.

Vrijblijvende offerte

Wilt u graag kiezen voor een ecologische relatiegeschenken? Dan kunt u een vrijblijvende offerte-aanvraag indienen. Bij elk product staat een offerteknop waarbij u in sommige gevallen wordt doorgestuurd naar een partnerwebsite. Hier kunt u de nodige gegevens invullen: zo kunt u de aantallen aangeven, het aantal drukkleuren en ook kunt u aanvullende wensen aangeven. Vul tot slot nog uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een offerte indienen is altijd vrijblijvend.

Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. De levering vindt plaats op de gewenste leverdatum én op het op afleveradres dat u aangeeft. Een spoedlevering behoort, tegen meerprijs, tot de mogelijkheden. Uiteraard kan dat in overleg.

Advies nodig?

Wilt u graag kiezen voor eco relatiegeschenken, maar heeft u toch nog vragen? Of wilt u graag advies op maat? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar en dan helpen we u natuurlijk maar al te graag. U kunt ons rechtstreeks mailen op info@brandmore.nl of u kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0) 50 – 542 63 92. We horen graag van u.