Goedkope en duurzame promotieartikelen

Wilt u graag goedkope en duurzame promotieartikelen bestellen? Dan bent u op Kubusblok.nl aan het juiste adres. Goedkope en duurzame promotieartikelen kunnen ontzettend veel voordelen opleveren voor uw onderneming. In dit artikel leest u daar meer over. Uiteraard kunt u ook direct een kijkje nemen in ons assortiment.

De voordelen van goedkope en duurzame promotieartikelen

Goedkope en duurzame promotieartikelen aanschaffen voor uw relaties kan u veel voordelen opleveren. Zo zorgt het niet alleen voor meer naamsbekendheid, maar bovendien zullen uw relaties hoogstwaarschijnlijk ook meer diensten en/of producten afnemen. Hieronder leest u over de voordelen.

1. Zeer geschikt voor bestaande relaties

Wilt u uw bestaande relaties graag verrassen? Dan kunt u goedkope en duurzame promotieartikelen kopen en deze aan hen verstrekken. Klanten vinden het altijd leuk om iets te krijgen en dit resulteert al gauw in meer sales per klant. Het kan een relatie verstevigen en daarmee is het ook een goede investering.

2. Lage kosten, hoge impact

Promotieartikelen hoeven helemaal niet duur te zijn. U heeft dus relatief weinig kosten, maar de impact is aanzienlijk. Zo kunt u erg voordelige promotieartikelen bedrukken, zoals onder andere een kubusblok of een notitieblok.

3. Leuk om geven

Het is natuurlijk altijd leuk om iets weg te geven. Als u een tevreden gezicht ziet geeft dat altijd een prettig gevoel. Het is dus niet alleen leuk voor uw relaties, maar ook voor uzelf. Aangezien dit ook nog eens erg voordelig is zullen zowel u als uw relaties hier een goed gevoel aan overhouden.

4. Nog leuker om te krijgen

Het is altijd leuk om iets te geven, maar voor uw relatie is het nog leuker om iets te krijgen. Als u dan goedkope en duurzame promotieartikelen kunt weggeven wordt dat altijd gewaardeerd. Dat kan nooit kwaad in de relatie en kan de relatie alleen maar versterken.

5. Gebaseerd op uw doelgroep

Als u op zoek gaat naar de juiste goedkope en duurzame promotieartikelen kiest u altijd voor de juiste cadeaus. Immers kent u uw klanten en weet u ook wat zij belangrijk vinden. Dat is een erg gerichte manier van personal marketing en dat werkt het meest effectief. Dit werkt beter dan bijvoorbeeld een AdWords-campagne. Helemaal als het gaat om bestaande klanten.

6. Eindeloze mogelijkheden aan goedkope en duurzame promotieartikelen

Er zijn eindeloze mogelijkheden aan goedkope en duurzame promotieartikelen. Het hoeft dus ook niet erg duur te zijn. Notitieblokken of pennen zijn bijvoorbeeld helemaal niet duur, maar zijn wel erg effectief. Wist u bijvoorbeeld dat een pen gemiddeld langs zeven handen gaat? Er zijn dus zeven personen die uw pen zien. Dat is een erg effectieve manier van marketing. Op het gebied van pennen heeft u ook keuze uit een erg uitgebreid assortiment. Zo kunt u onder andere kiezen voor balpennen, luxe pennen, houten pennen, touchpennen, fineliners, kinderschrijfwaren, vulpennen en pennen in unieke vormen. De keuze is reuze.

7. Cadeaus worden gewaardeerd

Cadeaus worden natuurlijk altijd gewaardeerd. Het is leuk om iets te krijgen en het is leuk om iets te geven. Dat maakt het een win-winsituatie. Via ons kunt u ook nog eens goedkope en duurzame promotieartikelen in handen krijgen. Daarmee kiest u altijd voor een geschikte deal.

8. Meer omzet per klant

Als u goedkope en duurzame promotieartikelen kunt verstrekken aan klanten wordt dit vrijwel altijd gewaardeerd. Bij een volgende bestelling zal een klant daaraan terugdenken. Dat kan ook weer resulteren in meer omzet en daarmee een stijgende winst. Het is gemakkelijker om meer omzet te genereren bij bestaande klanten dan nieuwe klanten te verwerven. Een leuk geschenk kan dan ook positief werken.

9. Concurrenten doen het ook

Erg simpel gezegd natuurlijk, maar concurrenten doen het ook. Ook concurrenten laten goedkope en duurzame promotieartikelen maken. Daarom kunt u ook niet achterblijven. Als zij een geschenk krijgen van een concurrent kan het zijn dat zij liever een order plaatsen bij dat bedrijf.

10. Promotieartikelen blijven geschikt

Promotieartikelen blijven altijd geschikt. Het kan op ieder moment verstuurd worden en het wordt ook altijd gewaardeerd. Wilt u kiezen voor een duurzaam promotieartikel? Dan kunt u kiezen voor de goedkope en duurzame promotieartikelen van Kubusblok.nl.

Vrijblijvende offerte opvragen?

Wilt u graag een offerte aanvragen? Dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u uw offerte-aanvraag indient kunt u direct aangeven wat u graag wilt, in welke kleuren en met welke bedrukkingen. Op basis daarvan krijgt u direct een prijs te zien. Ons assortiment is bijzonder uitgebreid en daarmee vindt u altijd iets geschikts.

Profiteer van korting in bulk

Wilt u graag écht goedkope en duurzame promotieartikelen? Profiteer dan van een bulkbestelling. U kunt namelijk extra veel korting krijgen als u een grote hoeveelheid afneemt. In het overzicht kunt u gemakkelijk nagaan hoeveel korting u krijgt op een grote order. Heeft u meerdere artikelen nodig? Neem dan gerust contact met ons op voor een gezamenlijke korting.

De voordelen bij Kubusblok.nl

Wilt u graag kiezen voor Kubusblok.nl? Dan kunt u genieten van talloze voordelen. Hieronder volgt een overzicht:

  • Kubusblok.nl is onderdeel van Brandmore Industries. Daarmee hebben wij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied;
  • Bedrijven hebben de mogelijkheid om achteraf te betalen. In dat geval ontvangt u simpelweg een factuur;
  • U kunt genieten van een totaalservice, want we regelen alles van A tot en met Z voor u;
  • De bedrukte artikelen op onze website zijn van goede kwaliteit. Bovendien vindt u talloze goedkope en duurzame promotieartikelen. Kwaliteit hoeft daarmee niet per se duur te zijn;
  • U geniet van scherpe prijzen en u kunt kiezen voor een lage minimale afnamehoeveelheid. De exacte afnamehoeveelheid verschilt per product.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u liever eerst contact met ons opnemen voordat u een offerte-aanvraag indient? Dan kan dat natuurlijk ook. Daarvoor kunt u ons een e-mail sturen, maar gedurende kantooruren zijn wij uiteraard eveneens telefonisch bereikbaar. U kunt mailen naar info@brandmore.nl of u kunt bellen naar het telefoonnummer +31 (0) 50 – 542 63 92. We horen graag van u.