Bedrukte pennen bestellen? Bekijk ons assortiment!

Bedrukte pennen zijn het meest verkochte relatiegeschenk. Dit is niet alleen een voordelige keuze, maar ook is het gemakkelijk om weg te geven en zijn pennen natuurlijk altijd zichtbaar bij uw relaties. Gemiddeld gaan pennen langs maar liefst zeven handen en daarmee zien dus circa zeven mensen uw pen! Als u dan kiest voor een redelijk oplage betekent dat veel mensen uw bedrijfsnaam krijgen te zien. Dat is dus goed voor de naamsbekendheid van uw onderneming.

De voordelen van bedrukte pennen

Bedrukte pennen bestellen kent ontzettend veel voordelen. In de eerste alinea hebben we het al kort omschreven: de pennen gaan gemiddeld langs zeven handen. Dat draagt dus flink bij aan de naamsbekendheid van uw onderneming. Hieronder volgt een overzicht van de voordelen.

Hogere naamsbekendheid door bedrukte pennen

Wilt u graag kiezen voor bedrukte pennen als relatiegeschenk? Dan is dat zeker een goede keuze, want pennen zijn gemakkelijk weg te geven en gaan door veel handen heen. Daarmee kunt u dus genieten van een hogere naamsbekendheid.

Bedrukte pennen zijn de voordelige keuze

Bedrukte pennen hoeven gelukkig ook helemaal niet duur te zijn. Er zijn immers ontzettend veel verschillende pennen beschikbaar in verschillende prijscategorieën. Bent u veel exemplaren nodig voor uw onderneming? Dan kunt u ook nog eens profiteren van extra veel voordeel. Hoe meer u bestelt, hoe meer korting u krijgt.

Kleine oplage bedrukte pennen mogelijk

Heeft u niet zoveel bedrukte pennen nodig? Een kleine oplage is daarentegen ook mogelijk. Daarmee is er voor iedere ondernemer wel iets geschikts.

Keuze uit talloze verschillende bedrukte pennen

Uiteraard kunt u kiezen voor talloze verschillende bedrukte pennen. Zo kunt u niet alleen kiezen voor de standaard blauwe pennetjes, maar ook kunt u kiezen voor luxe pennen of touchpennen. Ook fineliners en vulpennen treft u in ons assortiment. Daarmee is er meer dan genoeg keuze en vindt u altijd een pen die bij u past.

Welke bedrukte pennen zijn er?

Zoals gezegd heeft u keuze uit talloze bedrukte pennen. U kunt onder andere kiezen uit balpennen, luxe pennen, houten pennen, touchpennen, fineliners, kinderschrijfwaren, vulpennen en pennen in unieke vormen. Binnen deze categorieën heeft u nog weer keuze uit talloze verschillende edities. Bekijk hieronder een overzicht van uw mogelijkheden.

Balpennen

Balpennen vallen lekker op en zijn ook nog eens de voordelige keuze. U kunt een kleine oplage afnemen voor een scherpe prijs. Balpennen worden geleverd met inkt in het buisje en in het mondstuk. Deze pen is al jarenlang erg populair.

Luxe pennen

U kunt natuurlijk ook kiezen voor de luxe bedrukte pennen. Vanzelfsprekend zijn deze modellen iets duurder, maar uiteraard heeft u dan ook veel meer pen voor deze prijs. Er zijn verschillende prachtige pennen die binnen deze categorie vallen, dus bekijk het gerust het assortiment.

Houten pennen

Als u wilt kunt u ook kiezen voor houten pennen. Deze prachtige pennen hebben een duurzaam karakter en zien er ook nog eens prachtig uit. Wilt u met uw onderneming duurzaamheid uitstralen? Kies dan voor de houten bedrukte pennen! Deze exemplaren zullen er prachtig uitzien met uw logo daarop.

Touchpennen

Als u wilt kunt u ook kiezen voor touchpennen. De touchpennen hebben een dikke onderzijde en daarmee kunt u extra fijn schrijven. Natuurlijk gunt u dat ook aan uw relaties. Is schrijfcomfort belangrijk voor u dan? Dan kunnen deze exemplaren nog weleens de juiste keuze zijn.

Fineliners

Binnen het assortiment fineliners treft u ook een aantal bedrukte pennen. Er zijn meerdere modellen beschikken welke ook nog eens leverbaar zijn in meerdere kleuren. Bekijk het assortiment en laat u verrassen door deze exemplaren.

Kinderschrijfwaren

Zijn de bedrukte pennen bestemd voor kinderen van de lokale school? Op het gebied van kinderschrijfwaren hebben we ook een uitgebreid assortiment. Uiteraard kunt u deze zelf vorm geven door uw logo hierop te plaatsen. Als uw doelgroep kinderen is, is dit natuurlijk een prachtige keuze. Ook scholen kunnen uiteraard kinderschrijfwaren bij ons afnemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vulpennen

Vulpennen stralen luxe uit én zijn daarmee het ideale relatiegeschenk. Heeft u voldoende marketingbudget voor een luxe uitstraling? Dan kunnen deze vulpennen nog weleens een interessante keuze zijn. Het aanbod aan vulpennen is uitgebreid. Bekijk het assortiment.

Unieke vormen

Tot slot kunt u ook nog kiezen voor bedrukte pennen in unieke vormen. Wilt u niet kiezen voor een standaardpen, maar kiest u voor een ietwat apart model? Dan zijn deze edities met unieke vormen natuurlijk de beste keuze.

Ideale schrijfwaren voor uw kubusblokjes!

Als u bedrukte pennen wilt bestellen kunt u hierbij natuurlijk ook een kubusblok bestellen. Naast kubusblokken kunt u ook bij ons terecht voor kubushouders, notitieblokken, post-its en schrijfmappen. Daarmee hebben we een uitgebreid assortiment in schrijfwaren en toebehoren. Bij ons geldt altijd: hoe meer stuks u afneemt, hoe hoger uw korting is. Wilt u van alles een beetje? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gratis offerte ontvangen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Bij uw offerte-aanvraag kunt u direct aangeven welke kleuren u wilt en hoeveel stuks u graag wilt. Op basis daarvan krijgt u direct een prijs te zien. Kies uit ons uitgebreide assortiment en profiteer van extra veel voordeel.

Onze voordelen

Als u kiest voor Kubusblok.nl kunt u profiteren van talloze voordelen. Hieronder volgt een overzicht:

  • Kubusblok.nl is onderdeel van Brandmore Industries. Daarmee hebben wij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied;
  • Bedrijven hebben de mogelijkheid om achteraf te betalen;
  • U kunt genieten van een totaalservice;
  • De bedrukte pennen zijn van goede kwaliteit. Ook al onze andere artikelen zijn uiteraard van hoge kwaliteit;
  • U geniet van scherpe prijzen en u kunt kiezen voor een lage minimale afnamehoeveelheid;
  • Totaalservice: wij regelen écht alles voor u van A tot en met Z!

Contact met ons opnemen?

Wilt u liever eerst contact met ons opnemen voordat u een offerte-aanvraag indient? Dan kan dat natuurlijk ook. Daarvoor kunt u ons een e-mail sturen, maar gedurende kantooruren zijn wij ook telefonisch bereikbaar. U kunt mailen naar info@brandmore.nl of u kunt bellen naar het nummer +31 (0) 50 – 542 63 92. We horen graag van u.