Memoblaadjes bedrukken

De memoblaadjes: u kent deze kleine papiertjes vast wel. Het is een klein aantekenbriefje waar u belangrijke informatie op kunt schrijven. Dat is handig als u een telefoongesprek heeft waarvoor u een korte aantekening moet maken. Heeft u straks een afspraak? Dan kunt u deze informatie ook op een memoblaadje schrijven en op een zichtbare plek plakken. Op die manier vergeet u nooit meer een afspraak. Echter kunt u ook memoblaadjes bedrukken als u dat graag wilt. Daarmee kunt u de handige blaadjes ook weggeven aan relaties! Ook kunt u natuurlijk een flinke stapel op uw eigen kantoor neerleggen. Uiteraard zijn de memoblaadjes, die wij leveren, zelfklevend. U heeft dus geen prikbord nodig en kunt dit altijd op een zichtbare plek plakken.

Waarom memoblaadjes bedrukken?

Als u aan bedrukkingen denkt, denkt u misschien al snel aan pennen bedrukken. Toch zijn er nog veel meer mogelijkheden. Memoblaadjes bedrukken is daar eentje van. Het is erg origineel en bovendien is het ook erg doeltreffend. Lees over de voordelen.

Memoblaadjes bedrukken is voordelig

Memoblaadjes bedrukken hoeft gelukkig helemaal niet duur te zijn. Er zijn verschillende varianten beschikbaar in verschillende formaten. Er geldt ook een lage minimale oplage en daarmee is het een goede investering. U kunt hierbij ook zelf kiezen waar u uw logo plaatst. Dat kan onder andere links of rechts bovenin.

Opvallend

Als u memoblaadjes wilt bedrukken kiest u voor een opvallend kantoorartikel. Deze handige mini-notitieblokjes zijn namelijk bijzonder handig. Het wordt niet alleen gebruikt voor notities voor afspraken, maar ook tijdens het brainstormen zijn de blaadjes erg handig.

Memoblaadjes bedrukken als relatiegeschenk

Als u wilt kunt u ook memoblaadjes bedrukken als relatiegeschenk. Dat is natuurlijk ook een erg leuke optie, want daarmee kunt u uw relaties voorzien van de leukste memoblaadjes. Als medewerkers van uw partnerbedrijf dan gaan brainstormen denken zij ook altijd aan uw onderneming. Immers staat uw logo op de memoblaadjes. Ook wanneer zij een afspraak hebben zullen ze uw onderneming in het achterhoofd hebben. Daarmee zijn het ook ideale en doeltreffende relatiegeschenken die ook nog eens erg voordelig zijn.

Welke memoblaadjes bedrukken?

Uiteraard kunt u verschillende type memoblaadjes bedrukken. Zo kunt u onder andere kiezen voor kleinere memoblaadjes van 100x75mm, maar u kunt ook kiezen voor de variant van 125x75mm. Alle varianten hebben in ieder geval iets met elkaar gemeen: het is allemaal zelfklevend en dat is natuurlijk wel zo handig. U heeft dan geen prikbord nodig om de blaadjes op te prikken. U kunt de blaadjes dus echt overal kwijt.

De bedrukkingen kunt u naar wens op het papiertje kwijt. Zo kan het logo bijvoorbeeld links of rechts bovenin. Daarnaast kunt u ook aan de onderzijde een groot logo kwijt. Zo heeft u onder andere Transavia een logo links bovenin en heeft het bedrijf een groot vliegtuig aan de onderzijde. Dat is een bijzonder leuk design en ook een zeer opvallend design. Daarmee zijn er ook meer dan voldoende designmogelijkheden waar u uit kunt kiezen.

Verschillende houders leverbaar

U kunt memoblaadjes bedrukken, maar u kunt ook nog verschillende houders bestellen. Wilt u de handige blaadjes op een goede manier bewaren? Dan kunt u kiezen voor een van de houders. Er zijn meerdere varianten beschikbaar waar u uit kunt kiezen. Zo heeft u keuze uit een simpele plastic houder, maar u kunt ook kiezen voor een designvariant. Deze is iets duurder, maar ziet er ook een stuk mooier uit. Uiteraard kunt u zelf de keuze maken!

Ook voor uw andere bedrukkingen

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor al uw andere bedrukkingen. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor kubusblokken, kubushouders, post-its, notitieblokken, schrijfmappen, pennen en meer. Daarmee hebben we alle kantoorartikelen in huis. Hoe meer stuks u afneemt, hoe meer korting u ontvangt. Wilt u meerdere artikelen met elkaar combineren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden voor een extra korting.

Schrijfwaren voor uw memoblaadjes

Als u memoblaadjes laat bedrukken is het natuurlijk ook van belang dat u schrijfwaren bij heeft. Op een eigen memoblaadje wilt u ook met een persoonlijke pen schrijven. Daarvoor kunt u ook bij ons terecht. U kunt namelijk bedrukte pennen bestellen. Hierbij heeft u onder andere keuze uit houten pennen, touchpennen, fineliners, kinderschrijfwaren, vulpennen en pennen in unieke vormen. In onze andere uitgebreide blog bespreken we de mogelijkheden over deze bedrukte pennen.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Dan kunt u simpelweg ons assortiment doorzoeken. In het uitgebreide overzicht heeft u keuze uit al onze producten. Uiteraard kunt u verschillende artikelen allemaal door ons laten bedrukken. U kunt hierbij aangeven welke kleuren u wilt en hoeveel stuks u graag wilt. Vervolgens krijgt u direct de prijs te zien. Kies uit het uitgebreide assortiment en profiteer van extra veel voordeel.

De voordelen van Kubusblok.nl

Wilt u graag kiezen voor Kubusblok.nl? Dan kunt u genieten van meerdere voordelen, namelijk:

  • Kubusblok.nl is onderdeel van Brandmore Industries en heeft daarmee al meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied;
  • Bedrijven kunnen betalen op factuurbasis. U ontvangt ná levering een factuur. U heeft dan rustig de tijd om het bedrag te betalen. Consumenten betalen vooraf;
  • U kunt profiteren van onze totaalservice. We regelen alles van A tot en met Z voor u;
  • Er geldt een lage minimale oplage voor de meeste artikelen. Bovendien hanteren wij scherpe prijzen;
  • Al onze artikelen zijn van hoge kwaliteit! Dat beloven we.

Neem contact met ons op

Wilt u liever eerst contact met ons opnemen voordat u een offerte-aanvraag indient? Dan kan dat natuurlijk ook. Daarvoor kunt u ons een e-mail sturen, maar gedurende kantooruren zijn wij ook telefonisch bereikbaar. U kunt mailen naar info@brandmore.nl of u kunt bellen naar het nummer +31 (0) 50 – 542 63 92. We horen graag van u. Uiteraard kunnen we ook samen een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken. We komen graag bij u langs.